Allt å inget...

2009-10-30 / 02:57:43
Var ett tag sen man skrev... går verkligen i vågor sånt här, iaf för mig...
Har flyttat in i ny lägenhet med 30m till vatten och plogad is/snöbana om vintrarna.. kommer bli super!
Idag har varit fullspäckat.. sov längre än planerat.. ovanligt jag vet ^^ Sen ut med hundarna med T i skogen.. kommer på då vi promenerat i si så där 15 min att just de.. var ju här dom sett björn åren innan:S Ajja, vi körde på å hoppades att hundarna skulle reagera innan vi mötte nån:P Å det gick ju bra, hemma igen utan problem=)

Sen har vi fixat iordning lägenheten, iaf det vi kunnat.. saknas en liten tripp till IKEA innan vi blir klara!
Men vardagsrummet är ju klart, sååå nöjd äntligen:D sen är det städat och undanröjjt så det ser ut som ett hem.. kommer bli bra det här!!!

Har tappat all ork med leias träning.. måste ta tag i detta då hon blivit så otroligt nonchalant, vet bara inte vart jag ska börja. Försöker iaf hålla igång promenadera (utöver skogsprommisarna) för hennes och min skull vilket går ganska bra hittills.
Har som gett upp planerna på lydnadstävlingar med henne.. enda som funkar om man vill träna är att lämna hon i bilen första 15 min, sen är hon med på allt... i 5 min.. Tråkiga hund!
Tur grunden sitter kvar i tösen än iaf=) Enda jag vill nu är egentligen få en ordentlig inkallning då det är det enda som barkat för oss..
Träna träna...